SOMMARREA - Klicka här för att se våra hetaste DEALS!

Grillar & Pizzaugnar för PANG-priser!

Grillar

Utekök

Vanliga frågor om fyndlagret

Sortimentet på Grillkungs fyndlagret varierar. Det kan vara en pizzaugn som har en kartongskada, en grill som används vid marknadsföring eller en returnerad stekplatta där kunden beställt fel produkt och ångrat sitt köp.

I alla produktbeskrivningen står det vad som gäller för just den produkten. I många fall erbjuds samma garantier som om produkten är ny. Repor och bucklor ingår inte i garantierna på fyndvarorna på grund av att det är lätt att missa en mindre repa även att vi alltid kontrollerar produkten innan den publiceras.

Vissa av våra grillar på fyndlagret är redan monterade och självklart kan vi montera en grill om den inte skulle vara det. Kontakta oss om du är osäker på hur du lägger till en montering i varukorgen.

Ja du kan returnera en fyndvara. Använd formuläret som du hittar längst ner på sidan under retur/reklamation och fyll i dina uppgifter. Returen kommer hanteras enligt köpvillkoren.

Varje produkt är unik men det kan förekomma att produkten finns i fler exemplar. Kontakta oss på info@grillkung.se om det är någon speciell produkt du undrar över.

Priset kan variera på två lika produkter och det kan bero på att tex den ena produkter är helt ny och oöppnad och att det andra exemplaret har en kartongskada eller är använt.