SOMMARREA - Klicka här för att se våra hetaste DEALS!

PIT BOSS

Pit Boss erbjuder uthålliga, högkvalitativa grillar med snygg design.

Pit Boss erbjuder de bästa grillarna för familjeträffar, fester och andra tillställningar både utseendemässigt men också hur du lyckas på grillfesten! Dem är särskilt bra på att slå samman familjen kring en middag där grillarna självklart är utgångspunkten! Pit Boss är väldigt stora i Amerika, och håller just nu på att även slå igenom i Norden och Europa!

Gasolgrillar och kolgrillar av hög kvalité från Pit Boss

Pit Boss är märket för dig som önskar att uppleva äkta amerikansk kvalitet när den är som bäst. De tillverkar både gasol- och kolgrillar som låter dig bli kvarterets grillkung. Ett brett sortiment av fantastiska produkter från Pit Boss gör att det finns något för alla.

Kombogrillar, portabla grillar och flera andra modeller. En stor grill är skapelsen Memphis Ultimate där det finns fyra olika sätt att tillaga din måltid – kol, gasol, el eller rök.

Populära modeller som Memphis Ultimate & Navigator

Vilket som är det absolut bästa sättet att grilla på kommer för alltid vara något som diskuteras. Pit Boss gör att du inte behöver välja en enda metod. Många av de populära modellerna som Pit Boss tillverkar låter dig variera olika metoder för tillagning varje gång.

Memphis Ultimate är deras värsting med exempelvis rökskåp och möjlighet att grilla med kol. En modell som låter dig välja mellan gasol, pellets och kol är Combi Navigator 1230.

Återförsäljare av Pit Boss i Sverige

Från Pit Boss kommer produkter med en lång historia, välutvecklad teknik och fem års garanti. Det finns alltid mer att upptäcka då Pit Boss fortsätter att imponera år efter år. Kamadogrillar sprider en jämn temperatur genom sin keramiska yta.

Pit Boss kamado finns i flera olika storlekar utifrån hur mycket grillyta som du är i behov av. Ett bra val för dig som önskar hög kvalitet och själv kunna ha möjligheten att bestämma hur du vill grilla varje gång.

Visa alla produkter
Grillkung

Populära produkter från Pit Boss