Våra kära Influerare och Ambassadörer

Vi på Grillkung är stolta över våra ambassadörer och på denna sida visar vi upp dem alla. Det är både professionella,- och amatörkockar som vi samarbetar med. Alla älskar (precis som oss) grillar och pizzaugnar och dem är alla grymma på olika saker, pizza, hamburgare, viltkött och mycket mer. Förhoppningsvis kommer ni gilla dem lika mycket som vi gör och följa dem på sociala medier.

Vill du också bli en ambassadör för Grillkung? Hör gärna av er till oss på info@grillkung.se och berätta vad du gör och varför du skulle vilja samarbeta med oss så hör vi av oss!

Lotta Öström - Lottaostromsmat

2018 var Lotta med i Sveriges Mästerkock där hon slutade på en hedrande fjärde-plats. Idag driver Lotta ett väldigt inspirerande instagram konto där hon lägger ut på när hon lagar mat.

Lotta har i dagsläget en Nonno Lillo pizzaugn, Kamado Joe Classic II, Kamado Joe Big Joe II, Kamado Space uteköket från oss.

Lotta skriver

"Här har ni mig Lotta Öström som bor i löjromsriket Kalix och jag har sidan @lottaostromsmat på Instagram. Mitt stora intresse är matlagning och har en förkärlek till viltkött främst älg och ren. Grillning och utomhus matlagning tycker jag är det roligaste sättet att laga mat på även om det blir en hel del matlagning inne på spisen också. Jag tycker om att laga allt från husmanskost till fine dining. Antalet olika grillar är ganska många och har växt med åren men det jag använder absolut mest är Kamado Joe grillarna samt pizzaugnen."

Lottas instagram hittar ni här: lottaostromsmat

Lotta Öström - Lottaostromsmat

​Andreas Näslund - Andreasmiddag

Andreas Näslund, det senaste tillskottet in till Grillkung familjen. Hos Andreas får ni tips på allt möjligt som middagstips, goda drinkar, desserter och mycket mer. Självklart har han även några grillar som en Napoleon Rouge 425 SE Phantom och en Masterbuilt Gravity Fed 800.

Andreas skriver

"En norrlänning från Umeå och mig hittar ni på Instagram under namnet @andreasmiddag . Matintresset har alltid funnits men har växt fram extra mycket på slutet. Älskar att grilla och det kommer från min pappa som alltid grillade när jag var liten. Hos mig finner ni enkla recept som de flesta kan göra, goda tillbehör och goda drinkar. Min grillpark har vuxit genom åren men just nu grillar jag framför allt på en Masterbuilt och en Gasolgrill från Napoleon"

Andreas instagram hittar ni här: @andreasmiddag

​Andreas Näslund - Andreasmiddag

Anders Gustavsson - I Köket med Anders

Är det någon som är grym på Kamado Joe så är det Anders. Han delar dagligen med sig av recept på sin instagram och blogg. Recept som han tillagar både på grillen, pizzaugnen eller inne i sitt kök, en riktig mat inspirerare.

I dagsläget har Anders en Ooni Karu 16 pizzaugn från oss. Du kan även hitta hans Kamado Joe grillar samt Kamado Space bordet i vårt sortiment.

Anders skriver

"Anders Gustavsson från Uppsala, driver kontot i köket med Anders och finns i dem flesta sociala medierna. Jag älskar allt som har med matlagning, bakning och dryck att göra. Grillar på min Kamado Joe året runt och nu ska jag även bli proffs på pizza med min nya pizzaugn."

Anders Instagram hittar ni här: ikoketmedanders

Anders Blogg hittar ni här: www.ikoketmedanders.se

Anders Gustavsson - I Köket med Anders

Magnus Bjerden - Maglas_bbq

Magnus är en riktig höjdare vid grillen. En amatörkock som extra knäckar med att laga burgare med mera på event. Hamburgare kan han med andra ord men han är också grym med pizzaugnen och han om någon vet hur en köttbit ska grillas till.

I dagsläget har Magnus en Grillsymbol Stekhäll Pro 580i, Napoleon Gasolgrill Freestyle 425-SIB samt en Ooni Karu Pizzaugn från oss.

Magnus skriver

"Här har ni mig!

Mitt Namn är Magnus Bjerden och jag driver Instagramsidan @maglas_bbq. Jag har alltid haft ett stort mat intresse och framförallt att genom att experimentera mig fram på grillen. Jag har i dagsläget 9st olika grillar, stekbord och pizzaugnar. I nuläget håller jag på att lära känna min nya "kompis" Napoleon. Här blir det mycket kött och annat gött!"

Magnus instagram hittar ni här: maglas_bbq

Magnus Bjerden - Maglas_bbq

Malin Rosdahl - Smakbomben

2022 deltog Malin i Sveriges Mästerkock och kort därefter fick hon äran att prova vår italienska pizzaugn Nonno Peppe som idag står henne varmt om hjärtat. Malin har idag en väldigt varm och välkomnande instagram där hon delar med sig av sin goda mat men även det vardagliga livet.

Malin skriver

"Hej! Jag är en glad och driven tjej som är född och uppvuxen på en gård i Värmland med tillgång till natur, jakt och fiske runt husknuten, men numera bor jag på Lidingö utanför Stockholm.

2021 sökte jag till Sveriges Mästerkock och slutade som 7a. Det var en fantastiskt rolig resa där jag verkligen fick stresstesta mina kunskaper men också lära mig nya saker och framförallt fick vänner för livet. Senaste åren har målet “att tillaga den perfekta Pizzan” blivit en stor passion. Allt ifrån att experimentera fram den perfekta degen, hitta den bästa grillen, till att skapa nya kombinationer av fyllning och toppings. Jag blir glad om du vill inspireras och följa med på min fortsatta jakt på den perfekta Pizzan! Jag lagar mina Pizzor i en Nonno Peppe - mina absoluta favorit Pizzaugn alla dagar veckan - under hela året! Följ mig Instagram: @Smakbomben och här på Grillkung.se"

Malins instagram hittar ni här: smakbomben

Malin Rosdahl - Smakbomben

Giuseppe Gerratana - Pizzapipposweden

Giuseppe är en riktig pizzanörd och serverar pizza både till höger och vänster. Idag kan du få smaka hans goda pizzor både på event, marknader eller hos Öhrberg & Laveryds Bageri i Malmslätt/Linköping. Älskar du pizza och vill bli inspirerad av grymma pizza bilder så ska du verkligen följa Giuseppe på instagram!

I dagsläget har Giuseppe en Forno Allegro Surriento samt en massa roliga pizzatillbehör från oss.

Giuseppe skriver

"Jag heter Giuseppe, jag är en italienare som av en slump hamnade i Linköping. Mitt Instagramkonto är @pizzapipposweden. Jag älskar att göra pizza och äta den framför allt och jag letar alltid efter den perfekta degen. Degen gör jag efter ett system som överlämnats från min mormor. Jag har arbetat med nästan alla monopizzaugnar på marknaden, men min favorit är surriento från Grillkung"

Giuseppes instagram hittar ni här: pizzapipposweden

Giuseppe Gerratana - Pizzapipposweden

Jens Niklasson - jensasbbq

Jensa Niklasson är en riktig så kallad grillnörd och har provat fler grillar än dem flesta. På hans instagram blir det alltid en stor variation på mat då han lagar allt från pizza till stora köttstycken på grillen eller pizzaugnen.

Jens skriver

"Mitt namn är Jens Niklasson och jag bor i Fjärås som ligger 4 mil söder om Göteborg med fru och 3 barn. Mitt stora matintresse kommer från min far som oftast lagade mat från grunden och han kunde stå hela helger med storkok osv. Jag ärutbildad kock i grund och botten men kände rätt snabbt att jag inte ville arbeta med det utan ville behålla det som ett stark intresse och resten är historia.

Mitt stora grillintresse började för ca 7 år sedan med en Weber 57:a som på något år blev ca 15-20 grillar…. Efter att jag byggde mitt dröm utekök för snart 2 år sedan så har jag kapat ner på antalet grillar till ett antal som jag känner fyller olika funktioner det är en Broil King Baron 490/ Broil King Regal Pellet 500/ Big Green Egg Xl/ Big Green Egg Mini Max/ Nonno Peppe från Forno Allegro… Men givetvis finns även min Weber 57:a kvar i ett hörn. Just det, jag höll på att glömma min Cofire eldskål likt en Ofyr som står på framsidan huset vem vet… det kanske finns några till runt huset som jag missat. Man kan väl säga att jag älskar eld och att grilla på alla möjliga vis!"

Jens instagram hittar ni här: jensasbbq

Jens Niklasson - jensasbbq