Grillskola och eventverksamhet

Grillköket i Skänninge

I en gammal fabrik på 5000 m² i Skänninge mitt i södra Sverige ligger Grillkung.

Redan första gången jag var och tittade på den här fastigheten kläcktes en hel del idéer och en vision. En mötesplats för mat och grillintresserade mitt i södra Sverige. I lokalen hade det tidigare legat en fabrik med enligt vad jag har hört över 300 anställda och på plats fanns redan ett storkök med tillhörande matsal som förvisso inte hade använts på 30 år. I direkt anslutning till köket fanns en stor innergård och en lokal som var perfekt lämpad för showroom/butik. Allt låg i anslutning till varandra och totalt såg jag en yta för event och matlagning på nästan 1000 m². Det var vad jag såg då och det är vad det har blivit nu!

  • Showroom färdigställt 2022 (ca 300 m²)
  • Eventkök färdigställt 2023 (ca 150 m²)
  • Innergården röjd 2022 men kommer utvecklas mer för varje år som går (ca 500m²)

Efter att ha tränat på event ett tag med leverantörer, vänner och samarbetspartners är vi redo att testa konceptet publikt!


Konferens

Boka en konferens eller kickoff hos oss på Grillkung! Istället för att ha lite halvtråkigt i ett torrt konferensrum kan man istället dela upp styrkan i team och laga mat tillsammans. Vi anpassar verksamheten efter väderlek och förbereder inne eller ute på våra flyttbara "prepping stations" och grillar helst i solsken men annars under tak.

På lunchen kan man ha ett team som förbereder en middag och lägger på lite ribs som går low & slow som sedan kan avnjutas till middag!

Vi skräddarsyr ert upplägg som ni vill ha det och har en komplett konferensanläggning för att ni ska kunna kombinera en bra kickoff med arbete, matlagning, god mat och en upplevelse. Vi ser till att ni handleds av en grillexpert med förberedda tekniker, passande grillar och recept att utgå från.

Konferens

Grillkurs

Vill du och ett gäng kompisar eller en förening ha en kul kväll och testa lite olika grillar och matlagningstekniker så har ni kommit rätt!

  • Pizzakurs
  • Grillkurs
  • "Cook along"
  • Grillfest
  • Kamadogrillning
  • Matlagning med rotisserie
  • Grilltekniker som "low and slow", revearse sear samt massa andra tips & tricks när det kommer till barbeque


Vi skräddarsyr tillsammans med er ett event med handledning av en grillexpert i form av vår personal eller i form av passande influencers

Grillkurs

Kontakta oss för mer information om event!

Kamado Joe - Utbildning för norra Europas säljare

Kamado Joe - Utbildning för norra Europas säljare

Marcuskräftan firmafest och grillskola skaldjur

Marcuskräftan firmafest och grillskola skaldjur