Fri hemleverans på alla våra grillar!

Vi använder oss av DHL och POSTNORD som fraktbolag. Vi använder oss av Postnord i första hand då de täcker hela Sverige och är snabbast, även på landsbygden. DHL använder vi i undantagsfall och produkter som skickas från Napoleon Spismiljö använder vi oss av Schenker.

  • Sverige: Fri frakt för ordrar över 500kr. 79 kr för ordrar under 1000kr. 98 kr för företagspaket under 1000kr
  • Utanför Sverige: Kontakta oss för mer information om vad som gäller för just till dig.
  • Alla paket över 30 kg skickas via Postnord hemleverans eller DHL Home delivery. Du kan själv anpassa tiden när du vill ta emot varorna.
  • Hämta din order på vårt lager utan kostnad.

För avisering av ditt paket använder vi oss av det mobiltelefonnummer eller mailadress du anger vid köp. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar i samband med genomfört köp. Så kolla noggrant igenom dina kontaktuppgifter för att motta aviseringar korrekt.

Leveranstid

Ordrar som inkommit innan kl.12.00 på vardagar har vi för avsikt att skicka samma dag och når vid dem flesta fall dig inom 2-4 arbetsdagar. Leveranstid varierar mellan 1-3 arbetsdagar med reservation för eventuella förseningar vid kampanjer och högtider.

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar av produkter. Vid slutförsäljning kontaktar vi dig på angiven mailadress eller telefonnummer för att hitta en lösning som känns bäst för dig.