Grillkungs julkalender - Se julklappstips här!

OONI

Ooni - världens coolaste pizzaugnar!

Ooni har på kort tid revolutionerat marknaden för vedeldade pizzaugnar. Innan ooni fanns det bara stora tunga och stationära pizzaugnar som man inte kunde ta med sig. Grundaren av Ooni, finländaren Kristian Tapaninaho ville annorlunda. Kristian ville göra en pizzaugn som var billig, effektiv och portabel och började skissa på en prototyp som sedan blev uuni 1 (varumärket hette tidigare uuni men bytte namn till ooni 2018).

Problemet med att göra hemmagjord pizza är generellt värmen men med en Ooni får du upp temperaturer på upp till 500°C på 10 minuter.
Idag säljs Ooni i över 50 länder till tusentals nöjda kunder över hela världen och har blivit en trendskapare när det gäller utomhusmatlagning och vedeldad pizza.

Vi på grillkung testar alla oonis produkter, både i proffessionellt syfte för att kunna hjälpa er men mest för att det är så galet kul! Hör av dig om du har några frågor!

Populära pizzaugnar av hög kvalitet

En revolutionerande pizzaugn hjälper dig att skapa smakrika pizzor och gott bröd. Möjligheterna är oändliga och du kan skapa vad du vill. Med en Ooni pizzaugn på gasol är det lätt att ta med skapelsen även på utflykten! För en mer klassisk smak finns det Ooni vedeldad som är lätt att få upp i bra temperatur.

Ooni har även flera prisvärda modeller och hela kit där du helt enkelt beställer en av världens coolaste pizzaugnar. Baka pizza som ett proffs och bjud dina vänner på en underbar måltid!

Brett utbud med Ooni Koda 16, Ooni Pro och mycket mer

Ooni Koda 12 är inte som vilken pizzaugn som helst, utan en av de absolut smidigaste modeller som går att hitta på marknaden. Modellen Ooni Koda 16 är en mycket flexibel gasolugn där det går att tillaga både små och stora pizzor för alla smaker.

Önskar du det bästa och ofta har många hungriga magar att mätta är Ooni Pro ett bra alternativ. Här går det att baka stora pizzor eller laga till hela köttstekar som får en väldigt saftig smak.

Hitta tillbehör till din pizzaugn från Ooni

Ingen pizzaugn är komplett utan det rätta tillbehören. Ooni har tagit fram en pizzaspade i aluminium som håller en hög kvalitet. En pizzaspade i trä gör det lätt att skjuta in din pizza långt in i ugnen. Det bästa med att bjuda gäster på pizza är att alla kan välja sina favoritingredienser att toppa med.

För att underlätta finns färdig topping station med olika kantiner så att det blir snyggt uppdukat och hygienist att ta. God topping är den sista detaljen för en magisk pizza!

Visa produkter
Grillkung

Populära produkter från Ooni