SOMMARREA - Klicka här för att se våra hetaste DEALS!

BORETTI

Lyxiga grillar med Italiensk design

Boretti vill förmedla en äkta Italiensk känsla och livsstil med sina produkter. 1995 producerade Boretti sina första produkter, vilket då var spisar. Idag har dem mängder av produkter inom kategori kök och matlagning som utekök, grillar, terassvärmare, spisar och köksfläktar. Hos oss på Grillkung finner du Borettis sortiment av kol, -och gasolgrillar samt utekök.

Med Boretti kan du enkelt skapa upp en mysig familjär och italiensk känsla i din trädgård eller på din uteplats. Samtidigt som du får en grym grill eller utekök som kommer hjälpa dig leverera grym mat till nära och kära.

Ibrido & Ligorio – gasolgrillar från Boretti

Gasolgrill är ett bra val för dig som snabbt vill komma upp i rätt temperatur. Det blir lätt att snabbt starta och spontant använda en Boretti gasolgrill. Sortimentet innehåller både inbyggnadsgrill som Boretti Ligorio top och fristående grillar samt alla tillbehör som krävs för att vårda en Boretti grill.

Om det är svårt att välja mellan gasol- eller kolgrill finns modellen Ibrido. En underbar grill som kan användas till både kol och gasol. Det självklara valet för många grillkungar som bara vill ha det bästa att använda!

Kolgrillar som Barilo & Fratello

Låt den underbara doften av kol sprida sig i luften med en grill från Boretti. I sortimentet finns flera modeller av kolgrill som Barilo eller Fratello. Boretti kolgrill har en generös grillyta och fungerar lika bra på altanen som i sommarstugan. Små och stora modeller som gör sommarens grillkvällar till en succé.

Den vackra designen med sina runda former fungerar i varje hem. Grillgaller i gjutjärn är hållbart och luftventiler gör det möjligt att reglera värmen – allt för en optimal grillupplevelse.

Bygg ditt utekök med inbyggnadsgrill av Boretti

Bygg upp ett fullt fungerande utekök med rinnande vatten och möjligheten att grilla som ett proffs. Boretti gör ditt utekök komplett med en inbyggnadsgrill som skapar många möjligheter. Denna modell från Boretti drivs av gasol och har förutom en generös grillyta tydliga reglage, stekplatta och inbyggd termometer.

Grilla kött, grönsaker eller skapa en magisk dessert att njuta av. Utekök som har bra produkter och bekvämligheter blir ofta samlingspunkten under sommaren för många. Beställ en Boretti och njut av att laga mat utomhus med stil!

Visa alla produkter
Grillkung

Populära produkter från Boretti