Grillkung

Alla är vi nördar på något sätt, vi på Grillkung är ju självklart grillnördar och hoppas att även du vill bli eller redan är det.

Vi på Grillkung tar grillning på allvar, vi vill att det ska finnas en riktigt grym grill för alla där ute. Allt från en liten el grill med sinnessjukt tryck i till en fet 8 brännarsgrill med över 15 års garantier. Helt enkelt stort utbud av bra grillar, pizzaugnar, grilltillbehör och mycket mer som kan göra DIG till ditt kvarters grillkung!

Jo ni fattar rätt, vi är grillnördar, vi är självutnämnda grillkungar som vill sprida vår grillglädje till landet! Med en personlig service, nära kundkontakter och ett bra sortiment hoppas vi att vi kan göra det!

Vill du bli ditt kvarters grillkung? Då har du kommit helt rätt!

Kundnöjdhet

För oss är kundnöjdheten en av de viktigaste byggstenarna. Vi samlar alltid in så mycket kundomdömen som möjligt genom olika plattformar som Reco, Pricerunner, Prisjakt m.m, detta för att kunna utveckla oss själva men samtidigt tack vare er som lämnar ett omdöme få en boost och fortsätta älska det vi gör!

I videon bredvid kan ni se intervju med Sebastian om just reco och att samla in omdömen.

Innehållet kan inte visas

Det är vi som är Grillkung

Sebastian Virta

Grundare & självutnämnd Grillkung

Uppväxt i Mjölby med ett stort intresse av sport, mest lagsport där man får en uppfostran i att vara i ett lag men också hur man bygger ett lag. Kommer också från en matlagningsfamilj och min matlagningsuppfostran fick jag främst från min mormor. En stor del av uppväxten spenderades också i familjens butik och företag, Ljudbutiken där jag fick min uppfostran i att driva företag, försäljning och kundservice. I en liten butik som sålde elektronikvaror 20 minuter från Linköping där MediaMarkt, Elgiganten och netonnet för att nämna några av våra konkurrenter så insåg jag tidigt att man behöver tillföra värden och service.

Den uppfostran som elektronikbutiken i Mjölby gav mig från ung ålder har jag försökt återskapa på min e-handel. Man brukar säga att saker sitter i väggarna men det är nåt man aktivt sätter i väggarna och det jag jobbar mycket för är att sätta kunden och kundservice i väggarna.

sebastian@grillkung.se
014280102

Felix Manfredsson

Försäljningschef

"Born and raised" i Vadstena som endast ligger 10 minuter från Grillkungs lager i Skänninge. Uppvuxen med ett stort sportintresse och har utövat flertalet sporter i min ungdom, dock var/är fotbollen mitt största intresse. Fortfarande aktiv (dock långtidsskadad 2022) och fortfarande talang även vid 30 års ålder. Spelar självklart forward. Hade förmodligen spelat i Liverpool nu om jag verkligen hade satsat! Liverpool FC är för övrigt världens bästa lag!

Med andra ord är jag en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och det är nog därför jag fastnat för försäljning där viljan att tävla och nå mål driver mig. Är utbildad inom försäljning B2B och jag har jobbat på BBQ Experten/ Grillkung sedan i början av 2020. Idag har jag rollen som försäljningschef/ Head of Sales som det så fint heter på "LinkedIn-språk" vilket jag trivs väldigt bra med.

Det bästa med Grillkung i mitt tycke är lagkänslan och känslan av att man skulle "ta en kula" för en kollega. En annan sak jag verkligen gillar med företaget är att vi hela tiden pressar oss för att nå nya mål, nya rekord och bli bäst i Sverige på det vi gör!

Felix@grillkung.se
073 514 28 20

En av mina favoriter att grilla är abborre. Ta del av mitt recept här: https://www.grillkung.se/sidor/grillad-abborre-i-f...

Alex

Alex är en sportkille som hatar att förlora,  jobbar i det tysta med bakomliggande uppgifter som marknadsföring och produkttexter men är även väldigt involverad i kundtjänst, reklamationer och service. 

Alex

Therese

Therese är en sprudlande glad tjej som gillar djur, renovering och ett glas vin mellan varven. 
Hon är som sina kollegor väldigt involverad i kundtjänst, returer och reklamationer. Förutom att arbeta med kundservice älskar Therese att springa ner till lagret och hjälpa till att packa när det behövs. 

Per

Per är en klippa på trucken och en evig optimist, snabb i allt han gör utan att tappa kvalité. Han monterar en mellanstor gasolgrill på under 15 minuter

Ställ oss en fråga!

Grillminnen!

Anka på grillen?

En annan trevlig kväll från sommaren 2014 var grillning av anka till middag för 6 hungriga grabbar i Rimforsa, en idyll vid Kinda kanal i Östergötland.

Anka på 3,5 kg och ett gäng färska kycklingben, denna gång en snabbmarinering och ordentligt med glace löpande under 3.5 timmars grill på rotisseriespettet.

6 hungriga grabbar, några bira, ett par snaps tömde detta fatet!

Härligt minne från sommaren!

Även då grillat på en Broilking Regal 490

Grillminnen!

Grillfest

Att grilla till fest är det bästa som finns!

Sätta några kycklingar, en gris, en anka, ett lamm, en stek eller ett gäng burgare på grillen så kan man få fram de bästa smakerna på det roligaste och enklaste sättet en härlig sommardag eller en gnistrande vinterdag.

Denna bild är från en försommarkväll 2014 med 4 st färska kycklingar, 2 st med lime och örtmarinad och 2 st med barbecue sweet chillimarinad. Båda marinerade från tidig morgon till eftermiddag och sedan grillade i 4 timmar på en Broilking Regal 490

Om det blev gott? Vad tror ni?

Grillfest