KAMADO JOE

Kamado Joe - när kvalité, innovation och entusiasm räknas!

Kamado Joe är startat av två ingenjörer och vänner som älskade att grilla. De köpte varsin kamadogrill som de tyckte fungerade men ingenjörer och entusiaster som de var kände de en frustration över att den inte fungerade så bra som de tyckte den kunde göra.

Efter många timmars funderande och ritande valde de till slut att helt enkelt försöka göra världens bästa grillar och det är många runt om i världen som tycker att de har lyckats.

Kamado Joe står för kvalité, innovation och passion!

Vi på grillkung har valt att jobba med Kamado Joe för deras innovativa lösningar, design och passion för att hålla sig längst fram i utvecklingen. När man känner på locket känner man precis som när man öppnar dörren på en Porsche att detta är något speciellt, detta är kvalité!

Populära kamadogrillar som Kamado Classic 1, 2 och 3

Kamadogrillar är enormt populärt bland grillälskare och Kamado Joe ett av de varumärken vi säljer mycket av. Ett brett utbud och hög kvalitet på varje Kamado Joe grill är en anledning till att den fortsätter att vara ett självklart val hos många.

Joe Classic är en klassiker som har allt som kännetecknar Kamado Joe. En grill som kommer komplett med hyllor och hjul är Classic Joe II, eller en Big Joe III för att få maximal grillyta!

Brett utbud av tillbehör till Kamado Joe

Skapa en oas runt din Kamado Joe med ett stort utbud av tillbehör. Ett bord som förvandlar din Kamado Joe Classic till en inbyggnadsgrill med massor av smart förvaring. Till den enorma Big Joe II och III finns ett lyxigt kamadobord som skapar mycket avlastningsyta.

Det finns ett stort utbud av andra bra tillbehör som kycklinghållare, revbensställ och grytor i gjutjärn. Ett brett sortiment som låter dig leva ut alla grilldrömmar och bli ett proffs ut i fingerspetsarna.

Återförsäljare av Kamado Joe online

Grillkung är stolta återförsäljare till Kamado Joe. Det är en grill för dig som inte vill kompromissa, utan söker det absolut bästa. En grill från Kamado Joe innehåller många finesser och innovativa lösningar i en vacker design.

Används Kamado Joe till allt och lite till – grilla, rök eller baka en pizza. Med denna äggformade skapelse i trädgården är det bara fantasin som sätter gränser. Vad som kommer att tillagas och hur smaken blir bestämmer du!

Alla produkter
Grillkung

Populära produkter från Kamado Joe