grllr.png

Grllr - Grilla i japansk stil

Grllr är ett varumärke från Nederländerna där de tillverkar bordsgrillar och grilltillbehör. De brinner för eld, vänskap och utomhusmatlagning och tillsammans kan de komponenterna föra samman vänner och familj. Vision är att skapa gemenskap och sprida kärlek genom att erbjuda en intimare matlagning. Det enda du behöver göra är att tända brasan och njuta av god mat med dina nära och kära.

Utan att lämna sällskapet lagar du den godaste maten direkt på bordet. Traditionen med bordsgrillning har sitt ursprung i Fjärran Östern där dessa grillar i århundraden används för små sammankomster. GRLLR blev inspirerad av denna tradition och tar nu med den till DITT bord!

Grllr erbjuder högkvalitativa produkter till överkomliga priser. De trendiga kolgrillarna är robusta och kan bli riktigt varma. Man brukar säga att kärt barn har många namn, likaså denna kolgrill - Grllr kallar den för Shichirin men den kan även heta Hibachi eller Konro.

Varianter

Grllr Shichirin är den perfekta bordsgrillen att använda med vänner och familj. Tillaga biffar, grillspett eller skaldjur direkt framför dina gäster. Osaka Shichirin är rektangulär medan Tokyo Shichirin är rund. Båda varianter finns att välja i färgerna svart eller vit.

Gourmet Family är en barnvänliga bordsgrill gör att du och dina barn kan tillaga de godaste måltiderna tillsammans. Gourmet family finns i två varianter, M och L. På Gourmet Family M kan du laga mat till 2 personer och på Gourmet Family L upp till 4 personer.

Gourmet Duo Round är som "duo" antyder en bordsgrill perfekt för 2 personer. Med denna grill avnjuter du en mysig och intim middag utan att behöva lämna bordet. Denna modell finns i M och L.

GRLLR är BBQ-livsstilsmärket som passar i alla grillaers förråd! Samla dina käraste du med och testa på en trendig matupplevelse.

Visa alla produkter
Grillkung

Populära produkter från GRLLR