Grillkungs julkalender - Se julklappstips här!

TRAEGER GRILLS

Trager - Pelletsgrillarnas kung!

Trager är världens ledande tillverkare av pelletsgrillar. De har blivit dominant på marknaden genom sitt stora fokus på teknik, snygg design och höga kvalité.

Alla grillar från traeger har integrerat wifi och du följer tillagningen av din mat via traegers app. Det perfekta resultatet du får i en pelletsgrill är oöverträffat och faktiskt väldigt enkelt, du ställer in vilken innertemperatur du vill ha i tragerappen och i vilken temperatur du vill grilla sen kan du korka upp vinet och vänta tills det är klart.

Beroende på vilken röksmak du gillar får du den perfekta steken för din smak. Vi på grillkung säger precis som amerikanarna säger, "Start Traegering".

Populära modeller som Pro 22, Pro 575 och Timberline

Det är något speciellt med att använda en Traeger grill. Traeger 22 pro är en mångsidig grill där det är lätt att ställa in önskad temperatur. Grilla eller rök mat som blir en fantastisk festmiddag. För en komplett upplevelse finns ett fantastiskt Traeger paket som innehåller en grill, överdrag och olika typer av pellets.

Önskar du det absolut bästa är det en Traeger Timberline som gäller. Traeger bjuder på stor grillyta och rostfritt stål i tre nivåer för maximal kapacitet.

Jämför grillarna från Traeger

Är det svårt att veta vilken som är den rätta grillen finns en bra översikt för att jämföra Traeger här. Storlek, typ av ventilation eller skorsten och inbyggd wifi är några av de funktioner som finns att överväga.

Till utflykten finns en portabel pelletsgrill som är enkel att ta med sig men samtidigt mycket effektiv. Till sommarens grillkvällar hemma finns exempelvis Ironwood 650 som bjuder på en jämn temperatur och har en mycket kompakt design.

Återförsäljare av Traeger i Sverige

Traeger är en grill som behöver upplevas för att du fullt ut ska kunna förstå dess storhet. Grillkung är återförsäljare av Traeger i Sverige och tillhandahåller dess breda utbud som är lika populärt hos amatörer som proffs.

Det finns modeller från Traeger som är både små och stora, enkla och avancerade funktioner. Allt som krävs för att tillaga kött, fisk, grönsaker och mycket mer. Använd olika typer av pellets för att skapa nyanserade smaker med din Traeger.

Visa alla produkter
Grillkung

Populära produkter från Traeger grills