FORNETTO

Kamadogrillar, Rökar och Gasolgrillar från Australien.

Fornetto är ett Australienskt företag som funnits i över 40 år. Dem tillverkar allt inom grillvärlden som kamadogrillar, olika rökar, gasolgrillar, kolgrillar och mängder av tillbehör till dessa.

Fornetto är ett varumärke där du får mycket grill för pengarna. Du kan köpa en stor 6 brännars grill billigt om du jämför med många andra varumärken inom samma kategori. Vilket ger dig mer utrymme i budgeten för annat roligt.

Förutom att du får mycket grill eller rök för pengarna så har även Fornettos grillar en riktigt trevlig design och varje grill, rök eller kamado är unik på sitt sätt.

Kamadogrill från Fornetto

En kamadogrill är tillverkad i keramik och det yttre höljet består av emalj. Utseendemässigt har Fornetto Kamado den klassiska formen av ett ägg i flera storlekar och färger. I sortimentet finner du både en mindre modell som fungerar bra i exempelvis en husvagn och stora modeller med avlastningsbord på sidorna.

Det är en grill som erbjuder många möjligheter att upptäcka nya smaker. Grilla, rök och mycket annat – ett bra val för dig som vill fortsätta att utvecklas vid grillen.

Smokern Razzo – ett populärt rökskåp

Fornetto tillverkar flertalet rökskåp som kan användas till mycket mer än bara rökning. Tillaga maten under många timmar på låg värme och upplev skillnaden i smak. I en Fornetto Razzo går det att både hänga upp maten på krokar eller galler i flera nivåer.

Rökskåpet är lätt att använda och kan regleras på flera olika sätt. Reglera temperaturen och har fullständig översikt med den inbyggda termometern. Experimentera och hitta ditt eget sätt att tillaga din favoriträtt.

Hitta gasolgrill & kolgrill av Fornetto

Grillat är alltid godast! Fornetto har ett sortiment med grillar för både kol och gasol. Fornetto är känt för sin höga kvalitet och bra produkter. Grillkung säljer också de stora modellerna av gasolgrill som använder upp till sex brännare, bra för stora sällskap.

Varje grill från Fornetto är framtagen för att lätt kunna underhållas och användas av både amatör och proffs. Läs på respektive modell för exakta mått och information om vilka tillbehör som ingår i köpet. Du har alltid fri frakt vid beställning från oss.

Visa alla produkter
Grillkung

Populära produkter från Fornetto