GRILLKUNG

Vi på grillkung är självutnämnda grillkungar och grilldrottningar. Vi är riktiga nördar som älskar allt som har med grillning att göra. Vi har gjort så du kan höja känslan ett snäpp till med våra merch oavsett om du är nybörjare eller toknördig som vi.

Förutom att vi älskar att grilla och prata tekniska detaljer älskar vi också det andra som kommer med grillningen - gemenskapen. Gemensamt delar vi intresset, upplevelsen och alla härliga middagar.

Gör som vi - självutnämnd dig till grillkung! Dela den sköna känslan med oss på Grillkung och känn dig som en grillkung ända ut i fingertopparna. Vi lovar INTE att maten blir godare däremot blir du garanterat snyggare med vår hoddie! Grilla året runt och var säker på att alltid vara kvarterets snyggaste grillare.

När man grillar så är ju nästan biran obligatorisk, vi har tagit fram både ölglas och underlägg du kan komplettera din look med. Är du en grillkung eller en grilldrottning? Spana in vårt utbud och se vad som skulle kunna få dig att känna dig som en av oss!

Visa alla produkter
Grillkung

Populära produkter från Grillkung