everdure_by_heston_blumentahl.jpg

Everdure by Heston Blumenthal

Everdure togs fram tillsammans med den brittiska stjärnkocken Heston Blumenthal som är känd från både tv men även som ägare till restaurangen The Fat Duck som har tre stjärnor i guide Michelin.

Syftet med Everdure är var att producera grillar som sticker ut från konkurrenter främst när det kommer till design och innovation men samtidigt inte kompromissa med kvalitén. Everdures grillar har alla en genomgående stilren design och modellerna finns i flertalet olika färger för att det ska passa till allas olika smaker.

Kolgrillar och gasolgrillar från Everdure

Sortimentet från Everdure inkluderar både kol- och gasolgrillar så att varje grillkung kan hitta sin egen favorit. Gå på ett klassiskt val med Everdure kolgrill och känn hur rökdoften sprider sig i omgivningen, eller välj en Everdure gasolgrill som går fort att värma upp till rätt temperatur och är praktisk för spontana grillningar.

Grillkung har ett brett sortiment av populära produkter från Everdure. De har något för alla – små och stora modeller för både amatörer och proffs.

Populära modeller som Furnace, Cube, Force & Hub

Grillkung har ett stort utbud av populära modeller och tillbehör från Everdure. Cube är en liten portabel grill som är optimal att ha med på utflykten. Furnance är en Everdure gasolgrill, Force är en modell som finns i lekfulla färger och Hub är den där kolgrillen som fortsätter att imponera.

Grillar som gör det möjligt att laga mat utan gränser varje gång. Välj modell utifrån funktion och vilken storlek på grillyta som är ett måste för ditt behov.

Återförsäljare av Everdure i Sverige

Som svensk återförsäljare av Everdure är det lätt att bli imponerad av den genomtänkta designen och de genomtänkta detaljerna. Everdure är byggt för BBQ och många modeller bjuder på exempelvis mycket förvaring för mat.

Att det är en stjärnkock bakom märks hela vägen med stilrena och moderna grillar som kommer att ta sommarens grillning till nästa nivå. Komplettera gärna med tillbehör som överdrag, grilltång och stekplattor som gör det möjligt att variera tillagningen ännu mer.

Visa alla produkter
Grillkung

Populära produkter från Everdure