SOMMARREA - Klicka här för att se våra hetaste DEALS!

big_green_egg.png

Klassisk kamadogrill av hög kvalité

Big green egg är sedan 1974 originalet av den moderna kamadogrillen. Genom att tillsammans med NASA ta fram den bästa sortens keramik håller den för värme, är bättre isolerad och klarar många år med sin ägare jämfört med andra kamadogrillar med sämre keramik.

I fabriken i Mexico görs all keramik sedan 25 år tillbaka och all montering och utveckling sker i Atlanta, Georgia, USA.

Många olika storlekar – från S & M till L, XL & 2XL

Oavsett om du lagar mat till några få personer eller säljer mat på ett större evangemang så finns det en Big Green Egg för varje syfte. Den största modellen 2XL kan användas till inte mindre än 14–16 kycklingar på en och samma gång.

Sortimentet har flera storlekar av Big Green Egg som har den klassiska gröna smaken och är en favorit hos varje Grillkung – amatör som proffs. Grillen håller så hög kvalitet att företaget lämnar livstidsgaranti på keramiken i den här grillen.

Grilla, röka & baka pizza – du kan göra allt med “Egget”

Kamadogrill är så mycket mer än att bara grilla en köttbit. Big Green Egg som i folkmun benämns som “Egget” kan användas till det mesta inom matlagning som att göra pizza eller baka bröd.

Det gör att maten kan varieras gång på gång, för varje dag är en bra dag att grilla något. Toppventilerna på varje grill låter dig variera och kontrollera temperaturen på ett imponerande sätt. Ta din grillning till nästa nivå med detta gröna ägg!

Populära grillar från Big Green Egg

Big Green Egg är idag ett väletablerat varumärke med grillar hela världen över. Du får alltid livstids garanti på keramiken och har en kär vän i många år framöver. Du har oändligt många möjligheter när det kommer till användning av grillen tack vare alla olika tillbehör du kan köpa till. I Big Green Egg kan du göra ALLT, baka, grilla, woka, röka och mycket mer.

Vi på Grillkung hjälper dig mer än gärna att hitta det perfekta "Egget" för dig. Självklart hjälper vi dig även med vilka tillbehör du behöver för att komma igång och för att få ut så mycket som möjligt av användingen av grillen.

Visa alla produkter
Grillkung

Populära produkter från Big Green Egg