COBB GRILLAR

Cobb är ett matlagningssystem som är både unikt och stilfullt. Cobb grillarna är kompakta och bärbara vilket gör att du kan använda dom på balkongen, i trädgården, på stranden, i skogen, eller vart du än önskar. Storlekens fördel är att den inte tar mycket plats om du skulle vilja ta med den till sommarstugan över helgen.

När den används är den lätt och effektiv och du kan både grilla, röka, steka och baka. Med tillbehöret frityrskålen kan du till och med koka. Till en Cobb grill, finns det ett antal utformade tillbehör som kokbok, briketter, stekgaller och wokpanna med mera som kan höja din grillning till en ny nivå.

Cobb grillarna är tillverkade i rostfritt stål och enkla att rengöra då de har en Teflon non-stick beläggning. Största fördelen kan vara att den inte blir så varm utanpå vilket förhindrar värmeskador på underlaget, till exempel på gräs, uteplatsen, bordet eller på båten.

Packa ner kolgrillen i bärväskan och ta med dig den på din nästa cykeltur. Välkommen att ringa oss på Grillkung om du vill diskuterar grillen funktioner och fördelar.


Visa alla produkter
Grillkung