PRIMO

När det handlar om mat - Då måste det bli Primo

Grillar av högsta kvalité från USA

Primo grill är kvalitet från USA när den är som bäst. Varumärket grundades 1996 av en man vid namn George Samaras. George besökte USA som turist i slutet på 80-talet efter att ha tjänstgjort i den grekiska militären och gjorde en ny upptäckt – att laga mat med keramisk grill. Keramisk grill visade sig i test kunna leverera saftighet och smak som ingen annan grill tidigare vilket ledde fram till namnet Primo som betyder det bästa på Italienska.
Från Primo finns det modeller som XL grillen och Primo kamado. Keramiska grillar är utformade för att inte kräva ett stort luftflöde vilket ger råvaror som är riktigt saftiga och förhöjer den naturliga smaken, perfekt att använda för varje grillkung. Grillen utmärker sig också genom att hålla en jämn värme under lång tid.

Tillbehör till din Primo Grill

Komplettera gärna med tillbehör för att få en Primo grill som motsvarar dina behov. Firebox är en smart avdelare som gör det möjligt att grilla både direkt och indirekt, stekplattor grillbord och mycket mer. En keramisk grill låter dig utforska konsten att grilla på ett helt nytt sätt. Kött, fisk, grönsaker och mycket mer kommer att lägga grunden för nya smakupplevelser. Upplev grillning som det ska vara med en fantastisk grill.

Visa alla produkter
Grillkung

Populära produkter från Primo