WESTBO

Westbo of Sweden

Spisar i skandinavisk design

I över 25 år har Westbo of Sweden arbetat utifrån ledorden kvalitet, design och tradition. Resultatet är kaminer och spisar i en klassisk skandinavisk design. Westbo kaminer tillverkas i gjutjärn som är ett imponerande material med många fördelar. En spis ska både vara en värmekälla i hemmet men också den lilla extra inredningsdetaljen i rummet.

Kaminer i gjutjärn

Kaminer i gjutjärn från Westbo har en fantastisk värmeledningsförmåga och värmetålighet. En kamin är tillverkad för att användas under lång tid och kommer att fortsätta fördela värme i rummet under många timmar efter att elden har slocknat. Det blir en naturlig samlingspunkt i rummet – lika mysig att läsa en bok framför som umgänge med goda vänner. Utformningen på varje kamin är stilren med vackra detaljer som framträder.

Varje spis unik i sitt slag

Snirkliga mönster som letar sig fram och gör att de har en plats i likaväl det moderna hemmet som gamla torpet.
Westbo lämnar 15 års garanti på de delar som är tillverkade av gjutjärn vilket bidrar till en extra trygghet. Produkterna massproduceras inte vilket gör varje spis unik och tillverkad med stor omsorg. Välj bland gjutjärnskaminer som exempelvis är vedeldade eller drivs av etanol eller el. Ett sortiment med spisar att älska och bli inspirerad av.


Visa alla produkter
Grillkung