Louisiana Grills - Kvalité, Lyx & Innovation

Lousiana Grills tillverkar högklassiga pelletsgrillar där kvalité, lyx och innovation utmärker sig. Vi på Grillkung kan stolt erbjuda två modellserier: Founders och Legacy där varje serie har två olika storlekar. nedan kommer vi berätta mer om skillnaderna mellan de olika serierna så att du ska kunna hitta just den som passar ditt behov.

Founders Premier

Founders Premier finns i två olika storlekar: Premier 800 & Premier 1200 där siffrorna står för grillytan i Square inches. Premier 800 har en total grillyta på 5 458 cm² fördelat på ca 3700 cm² på bottennivån (grillgallren) samt ca 1700 cm² på övre nivån (värmehållningsgallret). Premier 1200 har en total grillyta på 7 774 cm² fördelat på cirka 5100 cm² på bottennivån (grillgallren) samt 2600 cm² på övre nivån (värmehållningsgallret). Förutom storleken så är Founders Premier 800 och Founders Premier 1200 exakt samma grill och har samma funktioner. Alla funktioner hittar du i tabellen nedan.

Vi rekommenderar Founders Premier till dig som söker en rejäl pelletsgrill med många funktioner samt tillagningsmöjligheter men som inte söker efter den där extra lyxen.

Här kan du hitta Louisiana Grills Premier-serien!

Founders Legacy

Precis som med Premier-serien så finns Legacy i två storlekar, 800 samt 1200 och storleken är detsamma som på Founders Premier. Det som sticker ut med Legacy är flera saker men framförallt känslan av lyx samt materialvalet. Grillen är tillverkad i rostfritt stål med rostfria grillgaller och ett dubbelt isolerat lock vilket gör att grillen även klarar att prestera i sämre väder. Du hittar alla skillnader i tabellen nedan men om vi ska sammanfatta vad som skiljer mellan Lecgacy och Premier så är Legacy tillverkad i rostfritt 304 stål vilket Premer-modellerna inte är. Legacy har även inbyggd grillbelysning, rostfria galler, sidobord med krokar samt att det ingår en stekplatta vid köp av en Legacy.

Vi rekommenderar Legacy till dig som söker det allra bästa, både när det kommer till kvalité men även funktioner och prestanda.

HÄR kan du hitta Louisiana Grills Legacy!

HÄR kan du läsa mer om tekniska skillnader mellan modellerna.