SKANDINAVISK SPISMILJÖ

Skandinavisk Spismiljö

Kaminer från Helsingborg

Det familjedrivna företaget Skandinavisk Spismiljö har funnits på marknaden i mer än 30 år. Ett ledande företag på den svenska marknaden inom spis och miljö. Företagets främst fokus är kaminer och i Helsingborg där allt började ligger fortfarande huvudkontoret.

Vedeldad, el eller gas?

Från Skandinavisk Spismiljö hittar du allt inom spismiljö. De säljer både egentillverkade produkter samt är återförsäljare av välkända varumärken av hög kvalitet.
I det breda sortimentet finns kaminer för varje hem. Från den traditionellt vedeldade kaminen till modeller som drivs på exempelvis el eller gas. Går att installera i den lilla sommarstugan liksom lägenheten mitt i stan. Skandinavisk Spismiljö från Helsingborg kan erbjuda lösningar både med och utan skorsten för att varje hem ska få uppleva den mysfaktor som en braskamin tillför.

Vackra braskaminer för hemmets alla vråer.

Vackra kaminer i olika stilar, utföranden och färger. Stora och små braskaminer som kan monteras i varje vrå av hemmet. Vedeldade braskaminer har idag upp till 85 % renare förbränning än sina föregångare och de som exempelvis drivs av gasol kan styras från en app i mobiltelefonen. Alla ska kunna njuta av behaglig brasvärme som sprider ett varmt ljus på sina egna villkor. Grillar är andra produkter som detta svenska företag från Helsingborg säljer. Högkvalitativa grillar från de bästa tillverkarna runt om i världen.

Visa alla produkter
Grillkung