SEVERIN

Kvalitativa Elgrillar till balkong, altan, uteplats eller inomhusbruk.

Severin är ett Tyskt företag som funnit på marknaden i över 60år. Dem tillverkar högkvalitativa elektriska hushållsapparater. Idag är dem marknadsledande på att producera och sälja elgrillar till hem och hushåll. Deras grillar kommer upp i 500 grader utan problem och funkar lika bra att ha inomhus i köket som utomhus på balkongen eller uteplatsen.

Elgrillar med stativ och bordsgrillar från Severin

Alla ska kunna grilla och njuta av god mat på ett enkelt sätt. Elgrillar är perfekt att använda inomhus eller ute på balkongen. Severin har ett stort utbud av elgrillar i många olika modeller. De finns både som bordsgrillar och större modeller med stativ.

Efter användning är det enkelt att rengöra grillytan till nästa gång. En grill från Severin kan användas till både kött, grönsaker och allt annat gott som du normalt grillar på en traditionell grill.

Modeller som Senoa och Sevo

Severin tillverkar flera modeller av elgrillar för både små och stora utrymmen. Två populära modeller är Senoa och Sevo. Båda modellerna finns som både bordsgrillar och elgrillar med stativ.

Bordsgrillar kan enkelt förvaras inomhus när den inte används och på större elgrillar på stativ finns det grillyta att laga mat till flera hungriga matgäster på en och samma gång. Tillbehör som olika grillöverdrag gör att en elgrill tryggt kan förvaras utomhus när det inte används.

Återförsäljare av Severin i Sverige

Att använda en elgrill från Severin är enkelt och praktiskt. Starta elgrillen med ett enkelt knapptryck och använd reglaget för att anpassa till önskad temperatur. Som återförsäljare av Severin har Grillkung har ett ständigt uppdaterat utbud.

En marknadsledande tillverkare som ständigt utvecklar och förbättrar sina produkter. Använd en elgrill som kommer upp i 500 °C på väldigt kort tid inne i köket eller på den inglasade balkongen. Ett säkert sätt att få njuta av grillat i varje hem.

Visa alla produkter
Grillkung

Populära produkter från Severin