PROFESSIONAL SECRETS

Kvalitativa köksredskap

Professional Secrets föddes ut en insikt: att även hemmakockar som är passionerade ska kunna ta del av proffsens redskap. De gör proffsens kunskap och redskap tillgängligt för alla som älskar att laga mat.

Sortimentet består av köksredskap som är allt från kökstermometer, knivar, skärbrädor, bunkar, pannor och kastruller till det dukade bordet. Alla produkter är framtagna med hjälp av olika kockar för att få fram dom perfekta produkterna som får vilken hemmakock som helst att känna sig professionell. Alla köksredskap är genomtänka för att underlätta i köket och hålla en bra kvalité så produkterna ska hålla i flera år framåt.

Kolstålspannor

Hos Professional Secrets kan du hitta kolstålspannor i alla storlekar. Förutom att dom är otroligt snygga så är en kolstålspanna något du kommer ha i många år framöver så länge du tar väl hand om den, du kan läsa om rengöring av en gjutjärnspanna HÄR.

Just kolstålspannorna från Professional Secrets är framtagna för att hålla en bra kvalité. Det unika med dom är hur varm pannan än är så blir inte handtagen varma. Du behöver alltså inte oroa dig för att bli bränd.

Köksknivar

Professional Secrets köksknivar är designade för att vara välbalanserade. Här får du möjlighet att köpa en grym kniv också till ett bra pris. Alla knivar är tillverkade av 85% återvunnet stål och förutom att dem även bidrar till miljön så får du som handlar en kniv hela 30 års garanti.

Mise en place skålar

Vem vill inte ha ordning och reda i köket när man ska laga mat?

Med Professional Secrets mise en place skålar med lock kan du förbereda maten och förvara den i kylen utan problem. Dom funkar även som matlådor i rostfritt stål. Mise en place betyder allt på plats enligt köksfranskan och kommer just från tanken att man ska kunna ha ordning och reda i köket när man lagar mat.

Rostfria bunkar

Bak bunkar i rostfritt stål, enkelt att rengöra men också snyggt. Professional Secrets har designat bakbunkar i olika storlekar för att passa till alla olika tillfällen. Med silikonet i botten som gör att skålarna blir halkfria är det inga problem att vispa grädde utan att bakbunken glider runt på bänken.

Digital termometer

Professional Secrets mest populära digitala termometer med termometersticka tunn som en nål och stora digitala siffror som visar vilken temperatur det är. En smidig termometer på batteri som är enkel att ta med sig.

Visa alla produkter
Grillkung