LODGE

Amerikanska grillar med hållbarhetstänk

Lodge är en amerikansk tillverkare från den lilla staden South Pittsburg i delstaten Tennessee.
Ända sedan 1896 har familjen Lodge som nu är fjärde generationens fabrikörer tillverkat gjutjärnsprodukter för inomhus- och utomhusmatlagning.

Lodge är kända för sitt innovationstänk, höga kvalité och hållbarhets- och miljötänk. Genom återbruk och hållbarhet har man under lång tid tillverkat miljösmart och gör stora insatser för miljön i närområdet. Vattnet som man använder för produktionen renas för att komma ut i bättre skick än när det kommer in i fabriken, man planterar massvis med träd för klimatets skull men också som man till sist använder och gör förpackningsmaterialet till sina produkter.

Kvalitén är också en väldigt viktig punkt ur ett hållbarhetsperspektiv då en stekpanna från Lodge kan användas i generationer. Klassisk tidlös design som kan gå från generation til generation genom decennier.

Stekpannor, grytor och plattor i gjutjärn från Lodge

Gjutjärn är ett fantastiskt material som har riktigt lång livslängd och tål att användas under många år. Lodge produkter i gjutjärn är ett funktionellt och miljösmart alternativ. Sortimentet utökas löpande av innovativa stekpannor, grytor och mycket mer.

En fördel med att använda gjutjärn är att materialet sprider värmen på ett jämnt sätt och även håller värmen bra. Grillkung tillhandahåller ett brett utbud av dessa fantastiska produkter från Lodge, köp till dig själv eller ge bort som en uppskattad present.

Brett sortiment av produkter för grill inomhus och utomhus

Oavsett om du använder en elgrill inomhus eller kolgrill utomhus finns det en Lodge stekpanna att använda. Den kan placeras direkt över öppen eld och användas på grillen. Att ställa fram och servera direkt från en Lodge gjutjärnsgryta är snyggt och praktiskt på samma gång.

Ta hand om gjutjärn genom att diska i endast varmt vatten och absolut inte diskmedel eller diskmaskin. Avsluta med att smörja in med matolja med jämna mellanrum och du har en trotjänare livet ut.

Återförsäljare av Lodge i Sverige

Investera i bra produkter som fokuserar på ett hållbarhetsperspektiv. På Grillkung är vi glada att vara återförsäljare av ett fantastiskt varumärke som har ett brett utbud. Från Lodge hittar kan du hitta en stor traktörpanna eller liten gryta, det finns något för varje tillfälle.

Produkterna har många användningsområden och tål att användas. Lodge har erfarenhet sedan 1896 i att ta fram och producera användbara produkter i gjutjärn – använd endast det bästa i köket och på grillen.

Visa alla produkter
Grillkung

Populära produkter från Lodge