ENDERS

Robusta gasolgrillar och terrassvärmare

Enders är ett familjeägt företag med ursprung från Tyskland. De har funnits sedan slutet av 1800- talet och vuxit sig stora främst inom gasolgrillar och terrassvärmare. Produkterna som Enders tillhandahåller är robusta och tillförlitliga. När det gäller gasolgrillar erbjuder Enders bland annat SIMPLE CLEAN som innebär att brännkammare och fettlådor kan tas bort utan verktyg och de enskilda delarna som är i rostfritt stål kan smidigt köras i diskmaskinen.

Terrassvärmarna är inte bara tillverkade i hög kvalité utan också snygga och praktiska. Uteplatsvärmarna värmer upp din omgivning genom Enders ENDUR reflektionssystem som är infraröda värmestrålar som strålar ut över ett brett område och som är mycket effektivt. Värmen gör att du kan spendera längre och behagligare tid utomhus.

Vissa modeller kräver inget skydd mot regn och rusk vilket gör att du kan njuta av terrassvärmaren året runt. Här finns allt från mindre och enklare värmare till högre och mer avancerade värmare utifrån olika behov. Gasoltuben förvaras säkert och platseffektivt inuti terrassvärmaren för maximal säkerhet.

Vi på Grillkung hjälper gärna dig med att hitta rätt bland alla terrassvärmare.

Grillar och terrassvärmare från Enders

Produkter från Enders låter dig både hålla värmen och grilla gott. Terrassvärmare i flera storlekar sprider en jämn och skön värme, ett bra sätt att förlänga säsongen utomhus på. Företaget tillverkar också grillar med en genomtänkt design.

Som exempelvis Enders gasolgrill som går att hålla ren och fräsch utan att behöva använda verktyg och skruva isär grillen, enklare hantering i varje steg. Ett sortiment med moderna alternativ som är framtagna för att användas helt enkelt!

Uppskattade modeller som Boston, Kansas, Monroe & San Diego

Två prisvärda och mindre modeller av alternativ på gasol är Enders grill Boston och San Diego. Två lite större och lyxigare modeller är Kansas och Monroe, för dig som vill ha lite mer. Gemensamt för samtliga gasolgrillar från Enders kommer de på nolltid upp i perfekt grilltemperatur varje gång.

Bekvämt, smidigt och stora möjligheter att lyckas med att grilla kött, grönsaker och mycket mer. En tillverkare som fortsätter att leverera bra kvalitet år efter år.

Återförsäljare av Enders i Sverige

Att ett företag har funnits sedan slutet av 1800-talet visar på att de kan sin sak. Grillkung är stolta återförsäljare av Enders i Sverige och vi har ett varierat sortiment av grillar, terassvärmare och tillbehör. Det finns en grill från Enders för varje behov. Mindre modeller som passar bra in på en liten balkong och riktigt maffiga varianter för dig som vill bjuda in hela kvarteret. Använd en riktigt bra grill som låter dig leva ut äkta grillglädje varje gång.

Visa alla produkter
Grillkung

Populära produkter från Enders