Grillkung

Alla är vi nördar på nåt sätt, vi är grillnördar. Att vara grillnörd innebär också att man nördar in på bra grillar så föddes idén till att starta en hemsida och webshop med fokus på grillar och att grilla.

Grillkung

Vi på Grillkung tar grillning på allvar, vi nöjer oss inte med någon lågkvalitetsgrill från nåt stort varuhus som rostar efter första vintern, vi vill sälja grillar som står pall, grillar som tål regn, grillar som tål snö, med grillbaljor i äkta gjutjärn, grillar som kan göra Dig till ditt kvarters grillkung!

Jo ni fattar rätt, vi är grillnördar, vi är självutnämnda grillkungar som vill sprida vår grillglädje till landet! Med en Amerikansk touch, en galen grillkung och några Broilkinggrillar ska vi visa upp hur vi grillar på en grillkungs sätt!

Vill Du bli Ditt kvarters grillkung?

Grillfest

Att grilla till fest är det bästa som finns!

Sätta några kycklingar, en gris, en anka, ett lamm, en stek eller ett gäng burgare på grillen så kan man få fram de bästa smakerna på det roligaste och enklaste sättet en härlig sommardag eller en gnistrande vinterdag.

Denna bild är från en försommarkväll 2014 med 4 st färska kycklingar, 2 st med lime och örtmarinad och 2 st med barbecue sweet chillimarinad. Båda marinerade från tidig morgon till eftermiddag och sedan grillade i 4 timmar på en Broilking Regal 490

Om det blev gott? Vad tror ni?

grillfest.JPG

Anka på grillen?

anka_pa_grillen.png

En annan trevlig kväll från sommaren 2014 var grillning av anka till middag för 6 hungriga grabbar i Rimforsa, en idyll vid Kinda kanal i Östergötland.

Anka på 3,5 kg och ett gäng färska kycklingben, denna gång en snabbmarinering och ordentligt med glace löpande under 3.5 timmars grill på rotisseriespettet.

6 hungriga grabbar, några bira, ett par snaps tömde detta fatet!

Härligt minne från sommaren!

Även då grillat på en Broilking Regal 490

Vi på Grillkung

Sebastian Virta
VD/Grundare & Ägare

Grundare & självutnämnd Grillkung
Uppväxt i Mjölby med ett stort intresse av sport, mest lagsport där man får en uppfostran i att vara i ett lag men också hur man bygger ett lag.
Kommer också från en matlagningsfamilj och min matlagningsuppfostran fick jag främst från min mormor. En stor del av uppväxten spenderades också i familjens butik och företag, Ljudbutiken där jag fick min uppfostran i att driva företag, försäljning och kundservice. I en liten butik som sålde elektronikvaror 20 minuter från Linköping där MediaMarkt, Elgiganten och netonnet för att nämna några av våra konkurrenter så insåg jag tidigt att man behöver tillföra värden och service.
Den uppfostran som elektronikbutiken i Mjölby gav mig från ung ålder har jag försökt återskapa på min e-handel. Man brukar säga att saker sitter i väggarna men det är nåt man aktivt sätter i väggarna och det jag jobbar mycket för är att sätta kunden och kundservice i väggarna.

sebastian@grillkung.se

014280102

Felix Manfredsson

Försäljningschef

felix@grillkung.se

073 514 28 20

Josef Forcado

Affärsutvecklare

josef@grillkung.se

014280102

Alexander Ingström

Head of Digital Marketing

alexander@grillkung.se

073 514 28 02


Ida Herbertsson

E-Commerce Manager, Säljare

ida.herbertsson@grillkung.se

073 514 28 07


Ställ oss en fråga!