« Tillbaka till alla inlägg

Rösta på Grillkung för årets kundservice och som årets butik på Prisjakt!

Publicerad 2018-11-05 av Sebastian Virta

Bäst kundservice!

Vi är i år nominerade som årets nätbutik inom Hem & trädgård på Prisjakt, det är vi mycket stolta över. MEN det som gör oss mest stolta är att vi också är nominerade i kategorin årets kundservice!

Bara att bli nominerad är en så härlig känsla och det gör oss ödmjuka för hur mycket våra kunder betyder för oss!

Grillkung började i en liten elektronikbutik på landet som tävlade mot "de stora drakarna" inom hemelektronik, vi tävlade inte i att kunna sälja en TV billigast, vi insåg tidigt att vi var tvungna att tävla i att erbjuda den bästa lösningen för kunden istället. Min vision som grundare av grillkung.se var att ta en liten elektronikbutik på landets kundservice och kunnande ut på nätet samtidigt som man erbjuder ett bra pris till våra kunder, inte alltid billigast men alltid konkurrenskraftigt. Det tycker ni, våra kunder att vi har lyckats med då vi samlat på oss 9,68 av 10 på Prisjakt, kärlek till er!

Kundservice handlar inte om att vara felfri, fel blir det även hos oss men det är hur man löser felen som avgör vilket företag man är!

Rösta på oss i kategorin "Årets nätbutik - Hem & Trädgård"

https://www.prisjakt.nu/arets-natbutik/?nc_id=27&s...

Rösta på oss i kategorin "Årets nätbutik - Bäst kundservice"

https://www.prisjakt.nu/arets-natbutik/?nc_id=9&s...


Vi är mycket tacksamma om ni vill rösta på oss!

Mvh


Sebastian Virta

sebastian@grillkung.se
0142-80102


P.S.

Fakta om Årets nätbutik - Bäst kundservice:

"För att bli nominerad till priset för Bäst Kundservice : De butiker som har nominerats till Bäst Kundservice är de 25 butiker som har högst omdöme på Prisjakt och fått minst 15 omdömen det senaste året."« Tillbaka till alla inlägg