« Tillbaka till alla inlägg

Grillkung flyttar till nya lokaler

Publicerad 2021-09-06 av Sebastian Virta

Nu är det officiellt! Vi flyttar till Skänninge och börjar vår flytt 1/10-2021 med mål att vara startklara till Black Week.
Efter en kraftfull expansion de senaste åren har vi bytt lager nästan varje år.
Vi har kreativt fått pussla för att få ihop den yta vi behöver men allt har alltid gått bra och timingen har blivit rätt tack vare att vi verkar i en liten stad full av entreprenörsanda och goda människor som alltid har hjälpt till!
Från garaget på familjeföretaget 2015, till bondgård och butik 2016 till lager i Vallentuna vår 2018, tillbaka till Mjölby hösten 2018, till 800m2 2020 till 3150 m2 i april 2021 och nu har vi efter att ha tröttnat på att byta lager hela tiden köpt ett helt eget lager på 5130 m2 med kontor och showroom som vi kan anpassa efter vår verksamhet. Vi gör en flytt på 8 km, stannar i Mjölby kommun men byter ort till Skänninge. Mjölby kommuns slogan är "världsvan och hemkär" och det är nog så man skulle kunna beskriva Grillkung också!

Vi har stora planer med vår nya fastighet där vi planerar att skapa en unik mötesplats för grillentusiaster på "vischan" men också mitt i södra Sverige. Lager och kontor är såklart grunden för vår växande verksamhet men även ett invändigt showroom på ca 400 m2 och ungefär lika stort utvändigt showroom för grillevents och för att kunna demonstrera grillarna rykande och heta. Kanske kan vi också ordna events med grillkurser och cook along med vår personal eller med profiler, framtiden får utvisa. Detta är vad vi vet unikt i Sverige men vi känner att efterfrågan finns där! Idéerna är många och allt vi kan säga är att det är full fart framåt och satsning på att ta stora steg framåt på alla fronter!

Tack till hela personalen,
Felix - du är grym och gör mina dagar lättare
Ida - ett ess på kundservice och support
Josef - ditt lugn och din mångsidighet är magisk
Alex - din inställning är unik men du fuskar för mycket på pingisen,
Elias - snällast och snyggast på lagret och en jäkel till att bara kötta på! Alltid positiv!
Per - ditt lugn gör lagret till en trevlig plats
Mona - min mor och navet i företaget, du är fantastisk!
Per- Anders - farsan och det bästa bollplanket man kan ha, alltid full fart framåt!!
Jonte - ser fram emot att få in dig på heltid efter studierna, logistiken fungerar bäst när du är på plats!

Tack också till Tree Logistics som hjälpt oss att växa och trollat fram mer yta dagligen så vi fått plats med våra grillar, kommer sakna att dela lager med er och för den som behöver lageryta, kontakta dem!

Tack för att ni tog er tid!

Sebastian Virta
Grundare och "självutnämnd grillkung"

P.S. Här kommer lite bilder för er som vill se:

Kontoren är nyrenoverade och trevliga

Lagerdel 1 av 4

Lagerdel 2 av 4

Utvändig vy

Ritning av invändigt showroom i blått och utvändigt showroom i rött.

« Tillbaka till alla inlägg