« Tillbaka till alla inlägg

Grillkung Årets Butik på Prisjakt för tredje gången i följd!

Publicerad 2022-12-16 av Alexanders Ingström

Grillkung har för tredje året i rad röstats fram som Årets Butik!

Grillkung har för tredje året i rad röstats fram som Årets Butik av kunderna på Prisjakt inom en av Prisjakts största kategorier, Bygg & trädgård. Tävlingen är en löpande tävling som pågår under hela året där antal kundomdömen och snittbetyg avgör vilka som blir Årets Butik. Förutom vinsten inom Bygg & trädgård kom också Grillkung på tredje plats i huvudkategorin Årets Butik i hela Sverige.

Kommentarer från VD Sebastian Virta

- Ett pris av den här kalibern betyder enormt mycket för oss som ett fristående familjeföretag i Skänninge. Vi jobbar
stenhårt för att sätta kunden i fokus genom att tillföra mervärden, visa vår passion för kundservice och våra produkter. Man brukar säga att saker sitter i väggarna men det handlar om att sätta saker i väggarna aktivt varje dag!

Vi sätter kundservice i väggarna och vårt mål är att alltid vara personliga och serviceinriktade. Vidare är det fler anledningar som vårt snabba lager och vår geografiska position i Skänninge mitt i södra Sverige som gör att leveranser blir extremt snabba trots skrymmande varor och utmanande frakter.

Att komma på tredje plats bland alla butiker i Sverige på Prisjakt som en dedikerad grillbutik känns nästan overkligt och det är vi extra stolta för! Jag vill rikta ett stort tack till min underbara personal som dedikerat jobbar hårt varje dag där lager,
marknadsföring och sälj hos oss är en sammanlänkad kedja där vi hjälps åt och flyttar fokus dit där det behövs mest!

STÖRST tack ska givetvis gå från hela team Grillkung till våra kunder som ger oss förtroende att leverera deras produkter och som dessutom valt att skriva ett omdöme om oss som leverantör. Vi på Grillkung är otroligt stolta och glada för att ha gjort er till ”kvarterets grillkung”!


TACK!

« Tillbaka till alla inlägg