Att grilla är bland det bästa jag vet. Här vill jag dela med mig av mina bästa grilltips och recept. Jag kommer också mer än gärna låta andra dela med sig av sina grilltips.

« Tillbaka

Grillkung älskar Meater smarta termometrar

Publicerad 2019-11-25 av Sebastian Virta

En smart termometer känns ju väldigt rätt i tiden, varför inte ha den uppkopplad på sitt wifi, i sin app på telefonen, få en notis när köttet når den kärntemperatur man vill ha osv..

Även om ni inte visste att ni ville ha en smart termometer så vet ni nu!
Meater är en riktig trådlös termometer utan sladdar. Proben i sig ser ut som en rostfri penna, i spetsen sitter en termometer som mäter köttets innertemperatur och i den keramiska toppdelen sitter en termometer som mäter värmen runt köttet. På så vis kan Meater beräkna hur lång tid det kommer ta innan köttet når den önskade temperaturen och säga till när köttet når önskad temperatur. Allt detta följer du i realtid i appen.


I alla Meaters produkter kan du med hjälp av en extra enhet, tex en surfplatta koppla upp din Meater i Meater cloud vilket innebär att du kan följa din tillagning från din aktuella plats, var du än är. Det fungerar så att Meatern sitter i köttet, I anslutning till din meater sätter du tex en surfplatta som är kopplad till wifi och din Meater. Den kopplas upp till Meater cloud och då får du kontakt med din termometer oavsett om du sitter på jobbet, är över hos grannen eller åker iväg och handlar.
beroende på vilken modell du har finns det olika räckvidd. Meater + har en räckvidd på upp till 50 meter på Bluetoth i öppen terräng, meater original 10 meter och Meater block 50 meter på Wifi.

Meater block kommer med 4 prober direkt i förpackningen medan de andra kommer med 1. Meater Block är utrustad med Wifi i själva moderenheten vilket gör att man slipper att använda en ytterligare enhet (tex surfplatta) för att få kontakt med termometern när du inte är på plats.

P.S. Vi söker även ambassadörer för Meater, kontakta oss på info@grillkung.se« Tillbaka