Grillar & Pizzaugnar för PANG-priser!


Fyndlager – grillar och pizzaugnar till billigare pris!

Grillarpizzaugnar och tillbehör där funktionen är helt felfri men av olika anledning säljs till rabatterat pris. Det kan vara allt från demo-ex från vårt showroom, returer, produkter med mindre skönhetsfel eller bara att produkten saknar originalkartong.
Vissa av grillarna är monterade utan originalkartong medans andra är i kartong. Självklart är alla produkter granskade och på varje enskild produkt kan du läsa om vad som är unikt med just den. Du som kund ansvarar för att läsa vad för eventuella "fel" en produkt har innan du beställer. Har du några frågor så är det bara att ni höra av oss till via telefon, mail eller chatt.

Garantier

Du ska känna dig trygg när du handlar på grillkung då det alltid medföljer långa garantier även när du köper kvalité till rabatterat pris. Garantierna kan variera mellan grillarna så läs på varje fynd vad som gäller specifikt. Se garantivillkor under varje produkt. Garantin gäller inte på repor eller bucklor vid köp av fyndvaror.

Rea och kampanjer

Rea, kampanjer eller rabattkoder gäller inte vid köp av fyndlagrets produkter.

Pizzaugnar

Vanliga frågor om fyndlagret

Sortimentet på Grillkungs fyndlagret varierar. Det kan vara en pizzaugn som har en kartongskada, en grill som används vid marknadsföring eller en returnerad stekplatta där kunden beställt fel produkt och ångrat sitt köp.

I alla produktbeskrivningen står det vad som gäller för just den produkten. I många fall erbjuds samma garantier som om produkten är ny. Repor och bucklor ingår inte i garantierna på fyndvarorna på grund av att det är lätt att missa en mindre repa även att vi alltid kontrollerar produkten innan den publiceras.

Vissa av våra grillar på fyndlagret är redan monterade och självklart kan vi montera en grill om den inte skulle vara det. Kontakta oss om du är osäker på hur du lägger till en montering i varukorgen.

Ja du kan returnera en fyndvara. Använd formuläret som du hittar längst ner på sidan under retur/reklamation och fyll i dina uppgifter. Returen kommer hanteras enligt köpvillkoren.

Varje produkt är unik men det kan förekomma att produkten finns i fler exemplar. Kontakta oss på info@grillkung.se om det är någon speciell produkt du undrar över.

Priset kan variera på två lika produkter och det kan bero på att tex den ena produkter är helt ny och oöppnad och att det andra exemplaret har en kartongskada eller är använt.