Rubs kryddor och såser

Bild

Grillat, rubs och BBQ-såser är våra specialiteter

Vi är stolta över att erbjuda det enligt oss bästa urvalen i Sverige. Låt Grillkung vara din hemliga ingrediens för att förvandla dina grillade måltider till mästerverk.

Vår butik har skapat en atmosfär som omfamnar ditt innersta grillfantasi. Gör dig redo att förföra dina smaklökar med vårt urval av smaker som får dina köttbitar och favoritgrönsaker redo att möta elden.

Utforska Våra Exklusiva Rubs: Vår kollektion av rubs är skapad med kärlek och expertis för att ge dina rätter en smakexplosion som du sent kommer glömma. Oavsett om du föredrar en kryddig kick eller en söt och smakfull rub, så har vi precis det du behöver för att lyfta ditt grillspel till nästa nivå.

Smaksensation med Våra BBQ-såser: Ta din grillning till nya höjder med vårt sortiment av BBQ-såser som omfamnar alla smaker - från klassiskt kryddiga till söta och heta alternativ. Våra såser är handplockade för att komplettera din matlagning och göra varje måltid till en fest.

Frågor om rubs

En rub är en blandning av kryddor och örter som gnids in i kött före grillning för att förbättra smaken.

Vanliga ingredienser inkluderar salt, peppar, paprika, socker, vitlökspulver, lökpulver och olika torkade örter.

Strö rubblandningen jämnt över köttets yta och gnid sedan in den med händerna för att säkerställa god täckning.

Det beror på personliga preferenser och typ av kött. Vissa föredrar att låta köttet sitta med rubben på i några timmar eller över natten i kylskåp, medan andra applicerar rubben precis innan grillning.

Ja, rubs kan anpassas och användas på en mängd olika köttsorter, inklusive nötkött, fläskkött, kyckling och fisk.

Förvara i en lufttät behållare på en sval, torr plats. De kan hålla flera månader beroende på ingrediensernas färskhet.

Ja, det finns rubs med specifika smakprofiler anpassade för olika kök, såsom Cajun, mexikanskt, italienskt eller asiatiskt, och även för specifika rätter som pulled pork eller brisket.

Poppamies såser och hotsauce

Zigges BBQ