Grillkung

Ring oss!

0142-80102

Grilla med Grillkung!

Tips & inspiration

Inga produkter tillagda!

Lägg en produkt i varukorgen så ser det lite roligare ut här ;)

Varukorg

0 kr
Outdoorchef Kensington 480 G

Klotgrill med gasol 48 cm

Outdoorchef Kensington 480 G

Tillfälligt slut
Fri frakt!

Fler bilder

Bli kontaktad när varan finns i lager!

Ditt namn:
Din e-mail:
Meddelande:

Beskrivning

Kensnington 480 är den perfekta gasolgrillen för mindre utrymmen, tex för balkongen.
En liten grill med bra brännarkraft och stor grillyta men som inte är så stor. Den runda designen gör att den lätt kan ställas i ett hörn.

PRODUKT INFORMATION

Brännarsystem med en kraftfull brännare på hela 5,6 kw
vändbar porslinsemaljerad EASY FLIP kon för direkt och indirekt grillning
Integrerat gångjärn för locket
Integrerad termometer i locket
Bygelhandtag för att enkelt flytta grillen
Klot och grillgaller är porslinsemaljerade

Modell

Kensington 480 G

Varumärke

Artikelnummer

18.410.06


Specifikationer

Brännare
Antal brännare grillyta1 st
Total effekt brännare grillyta5,4 kw
Mått & vikt
Bredd46 cm
Djup72 cm
Höjd90 cm
Vikt17 kg
Tändsystem
Elektroniskt tändsystemJa
Grillyta
Diameter45 cm
Grillgaller Porslinsemaljerat stål


​Easy Flip konen

I Outdorchefs klotgrillar medföljer alltid en vändbar kon. Den vänder man efter vilken grilltyp och behov som du är ute efter. Om du vill karamelisera en 3 cm tjock biff så vänder du konen uppochner för att konen ska samla all brännarkraft på en mindre yta i mitten på grillen, kör biffen i 1 minut på varje sida och lägg den sedan runt om mitten för eftervärme. Då får du den perfekta medium rare biffen. När du vill ha en mer jämn temperatur i hela grillen lägger du konen åt andra hållet så den sprider värmen mer jämt i grillen. Då får den de fördelarna som en klassisk klotgrill har när du lägger kolen på ena sidan och grillar på den andra fast över hela grillen.


Vid indirekt grillning, matlagning och bakning fördelar sig värmen jämnt i det slutna grillklotet. Perfekt för t.ex ångkokning av grönsaker eller stekning av kött på lägre värme.
Vid direkt grillning och matlagning arbetar du med hög temperatur, som koncentrerar sig på gallret– t.ex för ett vackert grillmönster på köttet.