Pröva det nya sättet att tillaga din burgare

Beercan Bacon Burgare

Hur gör man?

Nötfärs med 10 % fetthalt rullad i 5 st stora köttbullar á ca 250 gram styck sedan tar man enn 33 cl burk och mosar rakt genom bullen och formar sedan med händerna några centimeter upp på burken, lindar ett par skivor bacon runt som fastnar och fungerar som lim nästan. Sedan vrider man försiktigt ut burken och burgaren är färdig att fyllas.

Sedan vrider man försiktigt ut burken och burgaren är färdig att fyllas.


Fyllning: Vitkål, lök, squash, paprika, nötbog och en rökt älgkorv.
Man kan välja vad för fyllning som helst efter smak men jag kan rekommendera rökt korv tillsammans med grönsaker och nötbog.
Stek fyllningen och lägg i den i utformade färsen.


Därefter ska de grillas på indirekt värme i ca 50-60 minuter i ca 150 °C
Resultatet kan inte bli misslyckat och jag rekommenderar att du testar redan idag!