Att grilla är bland det bästa jag vet. Här vill jag dela med mig av mina bästa grilltips och recept. Jag kommer också mer än gärna låta andra dela med sig av sina grilltips.

« Tillbaka

Årets butik på Prisjakt 2020 - Grillkung

Publicerad 2020-12-15 av Sebastian Virta

Årets e-handlare är utsedd av Prisjakt där vi på Grillkung knep förstaplatsen i kategorin "Hem och Trädgård".

Teamet på Grillkung.se vill passa på att tacka alla kunder, samarbetsparters och leverantörer som gjort detta möjligt samt ett extra stort tack till er som tog er tiden att rösta på oss!

Det har varit ett extremt år då vi har fått hantera utmaningar som vi inte kunnat ana med försenade leveranser på upp till 6 månader och en allmän brist på varor till följd av pandemin som pågår.

MEN - med ett fantastiskt gäng av medarbetare har vi klarat de flesta av årets utmaningar med hårt slit och lite pannben och viktigast av allt, vi har haft fantastiskt kul på vägen!

När prisjakt utser årets butik räknar man antal omdömen gånger snittet på en femstjärnig skala där grillkung av sina kunder fick 4,9 av 5 i kundnöjdhet.

Grillkung.se drivs av BBQ Experten i Sverige AB som är baserat i Mjölby.

Detta är större än vad vi vågat drömma om och vi är oerhört stolta över denna utmärkelse!
Grillkung.se är en e-handel som fokuserar på grillar med tillbehör i Sverige och har varit aktiv sedan 2015.

Med vänliga hälsningar

Sebastian Virta
VD och grundare
Grillkung.se

Passar på att skicka med en bild av vårt fantastiska team på Grillkung en härlig dag i somras när "Traeger-Johan" lagade en fantastisk lunch till oss under en produktutbildning.

Från Vänster: Felix Manfredsson, säljare och kundsupportexpert, Josef "Lyftkranen från Eskilstuna" Forcado, Sebastian "självutnämnd Grillkung" Virta och Alex "Ingan" Ingström

« Tillbaka