Vad är skillnaden mellan Broil King Regal pellet och Crown Pellet?

vad_ar_skillnaderna_mellan_broil_king_regal_pellet_och_crown_pellet.jpg

Broil King är en av världens största grilltillverkare när det kommer till grillar och tillverkar allt ifrån gasolgrillar, kolgrillar och pelletsgrillar. Broil Kings grillar tillverkas i Nord Amerika med precis och robust design och har under de senaste 35 åren varit en av de ledande tillverkarna utav premiumgrillar i hela världen. Broil Kings pelletsgrillar är designade för att göra matlagningen enklare och smidigare. Genom ett knapptryck kan du välja om du ska röka, grilla eller ugnsgrilla. Använd de förinställda snabbstartsknapparna och låt grillen göra jobbet åt dig eller ställ själv in temperaturen exakt som du vill ha den med vredet; allt från låg och långsam grillning till grillning med hög temperatur. Den kraftiga stålkonstruktion gör att grillen tål att användas i höga temperaturer och att värmen inte blir ojämn.

Skillnader mellan Regal Pellet och Crown Pellet?

Det finns en del som skiljer dessa två modeller åt. Broil Kings Regal Pellets modeller är tillverkade i 2 mm robust stål medans Crown pelletsgrillar är tillverkade i 1,5 mm robust stål. Båda modeller har kraftiga tvåsidiga galler i gjutjärn och en Steglös temperaturinställning och PID kontroll för exakt temperaturhållning samt 3 snabbstartslägen: Rökning, indirekt- eller direkt grillning. båda grillar styrs även via en digital kontrollpanel som via Wi-Fi/Bluetooth kan kopplas upp mot en app i mobilen. På detta sett kan du enkelt kontrollera temperaturen på din pelletsgrill utan att hela tiden behöver övervaka den och justera temperaturen manuellt.

Broil King Regal Pellets har en pellesttank på 9 kg och ett premium rotisseriiset som ingår med grillen. Broil King Crown Pellet har en pelletstank på 8 kg. Broil King Regal Pellet har även än mer utvecklad display och djupare djup i grillen än Broil King Crown Pellets har.

Vill du vet mer om Broil Kings Pelletsgrillar och vad skillnaderna är kan du utläsa det i diagrammet nedan.

Jämförelsediagram Broilking pelletsgrillar!

ModellRegal 500Regal 400Crown 500Crown 400
Matlagningsyta5322 cm2

4065 cm2

5161 cm24097 cm2
Stål tjocklek2 mm2 mm1,5 mm1,5 mm
VärmehyllaJaJaJaJa
Storlek pelletstank9 kg9 kg8 kg8 kg
WiFi/BluetoothJaJaJaJa
Premium RotisserisetJaJaNejNej
Grillyta81x48 cm64x48 cm81x48 cm64x44 cm
Garantier grilltunna10 år10 år5 år5 år
Gjutjärnsgaller JaJaJaJa
Digital kontrollpanelJaJaJaJa
SidobordJaJaNejNej
SkorsstenJaJaNejNej
PID temperaturinställningJaJaJaJa